Κατηγορίες

Αρχική

Κοσμηματα από Ασήμι: Τα κοσμηματα της σελίδας του Asimenio, είναι από καθαρό Ασήμι 925 (sterling silver). Ο βαθμός 925, αντιπροσωπεύει την περιεκτικότητά του σε ασήμι και σημαίνει οτι εχει αναλογία 92.5% ασήμι και 7.5% χαλκό ή και μπρούντζο.

Το 98% των κοσμημάτων μας είναι επιπλατινωμένα για να μην μαυρίζουν με την πάροδο του χρόνου.

Σφραγίδα ποιότητας: Όλα τα ασημενια μας κοσμηματα είναι σφραγισμένα με τη σφραγίδα 925 σε κάποιο διακριτικό τους σημείο.
Αυτό πιστοποιεί την αυθεντικότητά τους και αποτελεί την εγγύησή τους.

Κοσμηματα από ατσάλι: Είναι μια σειρά κοσμημάτων από stainless steel (αναλλοίωτο ανοξείδωτο ατσάλι), τα οποία σε μαυρίζουν, δεν προκαλούν αλλεργίες και διατηρούν την λαμπρότητά τους στο χρόνο!  Διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα και το εξαιρετικό φινίρισμα.

Ασημένια Στέφανα Γάμου: Όλα τα στεφανα γαμου του Asimenio είναι χειροποίητα από καθαρό Ασήμι 925  και όχι από παραπλήσια υλικά όπως αλπακάς κτλ. Είναι διακοσμημένα με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski ή φυσικά καλλιεργημένα μαργαριτάρια και δεμένα με κορδέλες πολυτελείας. Συνοδεύονται με 2 καρφίτσες και αποστέλλονται σε πολυτελές κουτί-στεφανοθήκη!  Δεκτές παραγγελίες για ειδικά σχέδια και χρώματα. Δείτε τα Στεφανα Γαμου ΕΔΩ

Αξεσουάρ Γάμου: Σετ γάμου από καράφες και ποτήρια διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, ασήμι ή καλλιεργημένα μαργαριτάρια. Ανοξείδωτοι δίσκοι από πρώτης ποιότητος INOX που δεν μαυρίζουν ποτέ συνοδευόμενοι με την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας.

Swarovski Crystals: Το Asimenio επιλέγει μόνο αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski και όχι φτηνές απομιμήσεις Τσεχίας ή τύπου Swarovski, που ουδεμία σχέση δεν έχουν με την ποιότητα και τη λάμψη των αυθεντικών προϊόντων Swarovski.

Κομπολογια Μπεγλέρια: Εξαιρετικές ημιπολύτιμες πέτρες, διαλεγμένες προσεκτικά από εμάς και ασήμι. Δεν είναι μαζικής παραγωγής, αλλά χειροποίητα κομπολόγια αξίας, δικού μας σχεδιασμού. Κάθε κομπολόι που παρουσιάζεται στη σελίδα μας είναι μοναδικό και δεν επαναλαμβάνεται.

Παιδικές Κορνίζες Άλμπουμ: Μια σειρά από υψηλής ποιότητας Ασημένιες κορνίζες και αλμπουμ που δε μαυρίζουν. Φέρουν διακριτική σφραγίδα 925 και είναι Ιταλικής κατασκευής. Αποτελούν το αξιολογότερο και πλέον χρηστικό δώρο για γέννηση, βάπτιση, γενέθλια.Πνευματική ιδιοκτησία
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.asimenio.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Asimenio και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Asimenio.
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών