Κατηγορίες

Αρχική

Αλλαγές ή επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φορεθεί πέραν της δοκιμής ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος, όπως η απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς και η συσκευασία στην οποία εστάλη.

Τα μεταφορικά (8€ για κοσμήματα, 10€ για στέφανα γάμου) βαρύνουν τον πελάτη κ δεν επιστρέφονται. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είχε δωρεάν μεταφορικά, αφαιρούνται και αυτά από το τελικό ποσό της επιστροφής.
Επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κάρτας (ανάλογα με τον τρόπο που πληρώθηκε).

ΔΕΝ γίνονται επιστροφές στα κοσμήματα των προσφορών, στα κρυστάλλινα είδη και στα προϊόντα που κατασκευάζονται, τροποποιούνται ή χαράσσονται κατόπιν παραγγελίας. Μεμονωμένα ποτήρια γάμου, δεν αποστέλλονται.

Διαδικασία Αλλαγής ή Επιστροφής:
-- Το προϊόν επιστέφεται με τα ΕΛ.ΤΑ. κούριερ, με χρέωση παραλήπτη, μαζί με την απόδειξη αγοράς, στη διεύθυνση που αναγράφεται στην απόδειξη λιανικής.
-- Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά τους.
-- Αφού ελεγχθεί από εμάς για την άριστη κατάστασή του, επιστρέφεται το ποσό της αξίας του (με τον τρόπο που πληρώθηκε), ή αλλάζεται με το νέο προϊόν.
-- Τα μεταφορικά (8€ για κοσμήματα, 10€ για στέφανα γάμου) βαρύνουν τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.

-- Σε περίπτωση αλλαγής, ο πελάτης παραλαμβάνει το νέο προϊόν με κούριερ και πληρώνει με αντικαταβολή τη διαφορά του προϊόντος + τα μεταφορικά.

          

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
 Τηλ: 2310 531382 ,  Κινητό-Viber: 6982390500 ,  e-mail: info@asimenio.gr

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών