Κατηγορίες

Αρχική

Καλώς ήλθατε στο asimenio.gr. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

1. ΓΕΝΙΚΑ
- Το www.asimenio.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας "Asimenio" Βαμβακίδου Ι. Ευσταθία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 39 με αρ. μητρώου Γ.Ε.ΜΗ. 037737605000 και Α.Φ.Μ. 051806321.
- Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους.
- Εάν ο χρήστης δε συμφωνεί με τους κάτωθι όρους, τότε οφείλει να μην πραγματοποιεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).
Το asimenio.gr παρέχει την δυνατότητα ασφαλών συναλλαγών χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο SSL, το οποίο χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης των δεδομένων που μεταφέρονται στο διαδίκτυο.


2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η επιχείρηση δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προϊόντα της και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, καθώς επίσης και για όλες τις πληροφορίες που παρέχονται και αφορούν την πραγματοποίηση των συναλλαγών. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.
Το www.asimenio.gr υποχρεούται να ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες του σχετικά με: την τιμή, τα έξοδα μεταφοράς, τους τρόπους πληρωμής και τους τρόπους παραλαβής. Δίδεται και επιπλέον ενημέρωση εφόσον ζητηθεί.


3. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Όλο το φωτογραφικό υλικό, κείμενα καθώς και το λογότυπο του Asimenio.gr προστατεύονται από το Νόμο ( Ν.2121/1993) περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Asimenio.


4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
  Το Asimenio δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προϊόντων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την φθορά τους, καθώς η ενημέρωση για την σωστή συντήρησή τους είναι ακριβής, σαφής και αναλυτική και δίδεται στην περιγραφή κάθε προϊόντος.
  Το www.asimenio.gr  καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες να αναπαριστούν το εκάστοτε προϊόν όσο το δυνατόν πιο πιστά, αλλά δεν αναλαμβάνει ευθύνη στην περίπτωση που κάποιες φωτογραφίες αποτυπώνονται διαφορετικά σε κάθε οθόνη (πχ χρώματα). Κάνοντας χρήση του παρόντος ιστoτόπου αποδέχεστε ότι κάνετε χρήση με δική σας ευθύνη και τον αποδέχεστε ως έχει.


5.  ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπό αυτές τις συνθήκες την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την όποια καθυστέρηση, σε περίπτωση που αυτή έχει αιτία εκτός δικής της δικαιοδοσίας ή ευθύνης.


6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η επιχείρηση Asimenio,  εφαρμόζοντας πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) Το νομικό πλαίσιο σε σχέση με την προώθηση, διάθεση και αγορά των προϊόντων και υπηρεσιών, όπως επίσης και όλες τις σχέσεις μεταξύ προμηθευτών/πωλητών και χρηστών/αγοραστών καθορίζουν οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994 όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007). Σημειώνεται ότι ο χρήστης/αγοραστής σύμφωνα με την πρόβλεψη του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος/υπηρεσίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση ή τροποποίηση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.


7. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Αλλαγές ή επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και  μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φορεθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς. Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή ή επιστροφή ειδοποιήστε μας μέσω e-mail στο info@asimenio.gr

-- Τα μεταφορικά (8€ για κοσμήματα, 10€ για είδη γάμου) βαρύνουν τον πελάτη και δεν επιστρέφονται. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είχε δωρεάν έξοδα αποστολής, αφαιρούνται και αυτά από το τελικό ποσό της επιστροφής.

-- Επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κάρτας (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής). Τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.
-- Δεν γίνονται επιστροφές στα προϊόντα των προσφορών, στα κρυστάλλινα είδη και στα προϊόντα που κατασκευάζονται ή χαράσσονται κατόπιν παραγγελίας.

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ζημίες προϊόντων, με αιτία αποκλειστικά και μόνο τη μεταφορά και όχι τη χρήση, αποκαθίστανται από την επιχείρηση, δεδομένου ότι ο πελάτης θα μας ενημερώσει αμέσως την ίδια ημέρα της παραλαβής.


8. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Το προϊόν επιστέφεται με ευθύνη του πελάτη, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο αγοράς.
Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά τους.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία Asimenio δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.
Αφού ελεγχθεί για την άριστη κατάστασή του, επιστρέφεται το ποσό της αξίας του μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή κάρτας (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του).
Τα μεταφορικά (8€ για κοσμήματα, 10€ για είδη γάμου) βαρύνουν τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.


9. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο, ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.  Επίσης, η επιχείρηση δικαιούται να προβαίνει σε αλλαγή των τιμών των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.


10. ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του Asimenio.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών