Κατηγορίες

Αρχική

Διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας - αγορές ασημένιων κοσμημάτων αφού αποδεχτείτε τους όρους μας','conditions, terms, use, sell','

Νομικό Σημείωμα
Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

Γενικά
Το Asimenio δεσμεύεται ως προς την ποιότητα και την ακριβή πληροφόρηση για όλα τα προιόντα του. Ικανοποιητικός αριθμός φωτογραφιών καθώς και αναλυτική περιγραφή, δίδονται σε όλα τα προιόντα. Δίδεται και επιπλέον ενημέρωση εφόσον ζητηθεί.

Περιορισμός Ευθύνης
Το Asimenio δεν ευθύνεται έναντι των αγοραστών για την κακή χρήση των προιόντων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την φθορά τους, καθώς η ενημέρωση για την σωστή συντήρησή τους είναι ακριβής, σαφής και αναλυτική και δίδεται στην κατηγορία Συμβουλές Φροντίδας

Πολιτική αλλαγών - επιστροφών
Αλλαγές ή επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και  μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν φορεθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Εάν το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή ή επιστροφή ειδοποιήστε μας μέσω e-mail στο info@asimenio.gr

Επιστροφή χρημάτων γίνεται μέσω τραπέζης, τυχόν έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής 8€ βαρύνουν τον πελάτη κ δεν επιστρέφονται. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είχε δωρεάν έξοδα αποστολής, αφαιρούνται και αυτά από το τελικό ποσό της επιστροφής.

Δεν γίνονται επιστροφές στα προϊόντα των προσφορών, στα κρυστάλλινα είδη και στα προιόντα που κατασκευάζονται ή χαράσονται κατόπιν παραγγελίας.

Διαδικασία Αλλαγής-Επιστροφής:
Το προιόν επιστέφεται με ευθύνη του πελάτη, (προτείνουμε τα ΕΛ.ΤΑ. συστημένο δέμα), μαζί με την απόδειξη λιανικής.
Φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά τη μεταφορά τους.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία Asimenio δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.
Αφού ελεγθεί για την άριστη κατάστασή του, επιστρέφεται το ποσό της αξίας του μέσω τραπέζης.
Τα έξοδα αποστολής 8€ βαρύνουν τον πελάτη και δεν επιστρέφονται.

Προιόντα που θέλουν χάραξη, προπληρώνονται:
- μέσω πιστωτικής κάρτας
- μέσω κατάθεσης σε τράπεζα
- μέσω Paypal
(όχι αντικαταβολή)

Διάφορα
1.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδοθούν τα προϊόντα εντός του εύλογου χρόνου, σας ενημερώνουμε μέσω e - mail. Το site και η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνοι για την όποια καθυστέρηση, σε περίπτωση που αυτή έχει αιτία εκτός δικής μας δικαιοδοσίας ή και ευθύνης.
2. Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται σε άριστη κατάσταση. Ζημίες προϊόντων, με αιτία αποκλειστικά και μόνο τη μεταφορά και όχι τη χρήση, αποκαθίστανται από την επιχείρηση, δεδομένου ότι ο πελάτης θα μας ενημερώσει αμέσως την ίδια ημέρα της παραλαβής.

Πνευματική ιδιοκτησία 
Όλα τα λογότυπα, σήματα, κείμενα, γραφικά, εικονίδια, φωτογραφίες και όλο γενικά το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.asimenio.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Asimenio και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση τους καθώς και η αναπαραγωγή τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή ιδιώτη χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του Asimenio.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Το Asimenio διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών , ενημερώνοντας το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών